Rzeczywiście trudno dojść do porozumienia w sytuacji zupełnie odmiennej analizy poczynań firmy. Weź pod uwagę fakt że akcje są po 2 zł a nie po 10 po 20. Cieszy mnie to że chociaż ty rozumiesz że trudno obwiniać prezesa za opóźnienia w otrzymaniu certyfikatu MDR. Co do pozostałych spraw spółka się stara otrzymać dofinansowanie nie wszystko wychodzi. Należy pamiętać o jednym otrzymanie MDR jest to formalne możliwość rozpoczęcia produkcji i podpisywania umów bez tego certyfikatu nikt takiej umowy nie podpisze. Certyfikat się przedłuża ale po jego uzyskaniu naprawdę wiele dobrego firmy może się zmienić i wreszcie może być to na co zarówno ty jak i ja oraz inwestorzy czekamy umowy zyski i konkrety. Pozostałe urządzenia które firma ma w swoim portfolio również zapewne będą certyfikowane być może Proces ten będzie dużo szybszy po urządzenia nie są tak bardzo skomplikowane. Warto zwrócić uwagę na Stabilo baby a także na skaner ran. To co możemy sami sprawdzić to jakość fantomów oraz opinie użytkowników. Zapewne nie posłuchasz mojej dobrej rady i nie sprawdzisz tych fantomów bo po co Przecież masz swoje zdanie Rozumiem że krytyczne rozumiem dlaczego. Nie jestem w stanie Ciebie przekonać nawet nie próbuję. Jedynie Cieszę się że rozumiesz że w sprawie MDR trudno mieć pretensje do prezesa być może mógłby lepiej informować inwestorów ale tak po ludzku rozumiem to rozczarowanie i trudno mieć o co do niego pretensje Bo zapewne sam jest rozczarowany przedłużaniem się tego procesu. Proponuję zawiesić tą dyskusję do czasu otrzymania MDR nic już nie będę pisał ale nie piszcie w kółko tego samego i tych Inwektyw w stosunku do firmy po prostu wszyscy poczekajmy spokojnie i tyle