Putin nie dyskutuj z nimi, taka moja rada. Nie ma sensu.
Rozumiem że może nawet sam prezes miał zapewnione że to potrwa krócej. Ja go nie winię.
Zgodzę się z tym co kiedyś napisałeś - jak masz remont kuchni i ktoś obieca miesiąc, to jak trwa pół roku to robisz coś z tym.
Jeśli chodzi o moje wpisy, to mi nie chodzi nawet o ten MDR. Jest mi to obojętne czy on będzie jutro czy za dwa lata.
Wiem że sam MDR da co najwyżej jednodniową podbitkę. Ważne jest to, czy na tych targach, oni nawiązują kontakty, które mając już MDR zaowocują umowami, sprzedażą, rozpoznawalnością itd.
Czy ktoś z was kupuję ich akcje czy sprzedaje, to mnie to nie obchodzi w ogóle.
Ja swoimi postami czy podbijaniem starych postów zwracam uwagę na maksymalną hipokryzję inwestora i wytworu AI tj. dział zakupów.
Ponad rok temu obiecywali ludziom że MDR już jutro. Targi w ubiegłym roku - mieli już wrócić z umowami !
Piszę od ponad roku na spokojnie i merytorycznie. Ludzie spokojnie analizujcie sytuację, miejcie na uwadze otoczenie biznesowe firmy, historię Acrebit która się za nimi ciągnie itd. Jestem ciągle wyzywany od trolli.
Tylko dlatego że merytorycznie analizuje spółkę i jej działania. Czytam raporty, sprawdzam stan wniosków i dofinansowanie które składali. Zastanówcie się dlaczego nie dali ESPI jak te wnioski skończyły ??
Za to jestem wyzywany od trolli. A inwestor i jego spółdzielnia, od ponad roku naganiają na zakup. „Kupuj bo MDR już jutro, nie ma akcji w obiegu, jutro się nie otworzy, trolle są bez akcji, umowa z USA już jutro itp.”
A kiedy weryfikujesz ich kłamstwa, mówią że to nie ważne, że wpisy są stare, albo że nie masz akcji. To zwykli kłamcy i naganiacze.
Zastanów się czy oni charytatywnie naganiają na zakup ?