Witam Kol. inwestorów. Jestem zmuszony wkleić ten post dla przypomnienia Kol. by trzymali papiery !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Spekula rządzi - czy dacie Kol. przyzwollenie temu ! Proszę nie zapominać dlaczego zainwestowaliśmy wspólkę Midas_CenterNet .!! Światowa premiera w Polsce – pierwsza komercyjna sieć LTE 1800 z kanałem 20MHz„ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uwaga To przyszłośc Nasza ! Ale zdecydowanie nie juz historia .! -------------------------------------------------------------------------------------- To pierwsza na świecie komercyjna sieć telekomunikacyjna w technologii LTE w zharmonizowanympaśmie 1800MHz (pasmo 3 wg standardu 3GPP) uruchomiona w Polsce. Inwestycja jest realizowana przez MobylandSp. z o.o. przy współpracy z CenterNet S.A., dzięki czemu usługa uruchamiana jest w kanale o maksymalnejzestandaryzowanej szerokości 20MHz.W technologii LTE 4G (3,9G) osiągnięto niewyobrażalne do niedawna przepływności, co pozwala na korzystaniez takich usług, jak efektywny dostęp do Internetu, gry online, konferencje wideo w czasie rzeczywistym, czyliwykorzystania transmisji multimediów. Jest to niezmiernie ważne, gdy liczba użytkowników mobilnych sieciszerokopasmowych gwałtownie rośnie. Najbardziej zaawansowane technologie już w Polsce ---------------------------------------------------------------------- Proszę zwrócić uwagę jak emocje mogą zaważyć na spadku kursu spółki br.dobrze zapowiadajacej się w nowych realiach techniczno-wdrozeniowych tj. projektach j/w ,chodzi o sieć LTE 1800 MHz z kanałem 20MHz„ Uwaga. Akcjonariat powinien zdecydowanie przeciwstawić sie wszelkim próbom manipulacji kursem ten obowiazek nakłada na inesstorów,posiadaczy akcji MDS szczególnie w obecnym okresie budowy sieci !! Proszę o rozwagę i zastanowić się merytorycznie !
Uwaga Dziś-
11:00 Konferencja prasowa operatorów komórkowych Centernet i Mobyland nt. szybkich sieci telekomunikacyjnych nowych generacji (Lwowska 19, Ip.)
http://www.pb.pl/a/2010/09/13/Nie_przegap_we_wtorek_14_wrzesnia
Jaki bedzie dalszy scenariusz!!!
----------------------------------------