Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: miałem kiedys nawet akcje szeptela...

ja już nie mam tfona - kupiłem tableta i tak się wkur...że głowa boli!!!!!
okazuje się że ten tablet bardzo słabo biera sygnał wifi i w pracy zamiast siedzoeć na giełdzie muszę pracować!!!!! hahaha
a tak na poważnie to informatyk powiedział mi że tam to co montują w tabletach nie zbiera tak sygnału jak laptop czy nawet lepszy telefon!!!
lipa tak więc kupiłem dziecku telewizorek do samochodu!!
ale to co jest w tym tablecie za tę cenę to rewelacja!!

a jeśli chodzi o PMI to mam znowu napchane do portfela ale teraz to już obawiam się że do 15 maja można mieć problem z większymi zakupami bo sytuacja bardzo się uspokoiła i widać że pozbierali akcje i pochowali bo dużo ciekawych informacji w drodze oj dużo!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.