Nie przypominam sobie ze przy 30 pisano że promocja. Zresztą każdy może się mylić, ja też akumulowalem przed 30 i się przejechałem. Firma a zwłaszcza prezes wydatnie w tym pomogli, sztucznie pompowali kurs poprzez rekomendacje, swoją drogą Trigon czy jak oni tam mają pod 50 zł rekomendacja po czym 2 czy 3 lata później nie wiem czy 30 raptem zahaczyli w nowej rekomendacji i to w perspektywie bodajże 2 lat, nimi ktoś się powinien zająć. Każdy ma swój rozum i bierze odpowiedzialność za swoje działania. Jeśli ktoś na podstawie postów tutaj dokonuje inwestycji to jego zmartwienie, to myślenie życzeniowe. Trzeba odrobić lekcje. A kolega Góru na pewno jeszcze nie raz się odezwie jak glupoty ktos bedxie pisal, choć myślę że po ostatnich wydarzeniach jest spokojny i spokojnie czeka na dalszy bieg wydarzeń. Już nie macie czy straszyć, to przywołujecie Góru...
Emisja nie postraszycie, CC w kluczowym badaniu, nowe wskazanie na horyzoncie, jedyne na świecie, ludzi ratują, FDA w toku. Wierzę w to co mówi prof Suwalski, CEO nie wierzę, nie ufam, żeby hyla jasność