Dnia 2017-04-29 o godz. 15:00 ~dd napisał(a):
> Jezeli ktoś na forum skrytykuje Czechowicza to ty jesteś pierwszym,który go broni.Skup ma sens gdy akcje są skupowane z rynku a nie od właściciela,który je sobie przydzielał w wielu subskrypcjach prywatnych za ZERO ZŁOTYCH!!!Szkoda że tego nie zauważyłeś.
Kiedy trzeba wtedy krytykuję, ale nie tak jak Ty bo kurs nie rośnie i nie mogę zarobić...
Tak to prawda, ze przyznawał akcje w czasie gdy PEM był w MCI ale warto dodać, ze oprócz tego nie pobierał ani grosza pensji. Szkoda, że tego nie dodałeś, skoroś taki obiektywny.
Jeśli nie dotarło, do Ciebie to co napisałem powyżej, no trudno stary takich też potrzebujemy w akcjonariacie i w ogóle na giełdzie.
Po za tym to kolejny raz gdy widać jak na dłoni, brak umiejętności rozumienia rynku i drobnych przez Czechowicza. Chciał jak zwykle dobrze i znowu przekombinował. Mógł zrobić wezwanie na 5mln akcji, wystawić swoje wszystkie 33mln redukcja byłaby podobna i nikt i nic nie mógłby mu zarzucić. Pomnażać NAV potrafi jak mało kto, budować wizerunek spółki przyjaznej drobnym hmmm niestety już NIE.
Wiem, wiem jestem płatnym naganiaczem....