Dnia 2025-11-29 o godz. 15:41 ~Móchamed napisał(a):
> Trzeba przyznać, że uciekli znad przepaści i to jest w obecnej cenie. Zarówno spółka jak inwestorzy są rozczarowani wynikami więc coś z "generatorem" jest nie tak i może wymaga kalibracji.
> > Szkoda mi czasu na czytanie niemal identycznych artykułów wrzucanych przez CCC do prasy branżowej.
##
„Zarówno spółka jak inwestorzy są rozczarowani wynikami” - Miłek wie ile by pokazali przy optymalnej pogodzie, to ma prawo czuć się rozczarowany, zresztą wiadomo, że tam ile by nie było, to za mało ;)
Za to inwestorzy pakowali ile wlezie w ostatnich m-cach. Prawie wszystkie OFE i TFI zbierały to co wypuściły w kwietniu/maju, a schodzili na górce do zera. Za chwilę kolejne raporty za listopad. Dej na luz ;-)
Prasa branżowa i jakakolwiek ma przy tej spółce bardzo duże znaczenie, bo jak kiedyś badania rynku pokazały, CCC jest jedną z najchętniej granych i rozumianych przez „ulicę” spółek. Bez znaczenia czy to prasa branżowa czy pierwsza strona najpopularniejszych serwisów, bo wyszukiwarki po frazie „CCC wiadomości” pokazują to na samej górze. Wrzuciłam dwa, znalazłam sześć.
Kto w Polsce nie wie co to jest CCC? Jak napiszą, że mają rekordy + do tego niski kurs, to kiedy kupować jak nie teraz?