Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,75 zł , zmiana od tamtej pory: -62,40%

Re: Matiz, dobierasz?

Szkoda mojego czasu na uczestniczenie w tym śmietniku ,więc przestałem się wypowiadać

Zarząd spieprzył wszystko co można spieprzyć i wziął za to gigantyczne pieniądze

Te nerdy nic totalnie nie rozumieją ,a to co się dzieje jest im pewnie i tak na rękę. Bo ktoś te akcje kupuje ,być może ich słupy ,pociotki

Akcja stara jak świat

A jeżeli nie to ktoś to i tak robi.

Od dawna pisałem ,że kurs dołuje 1/2 osoby i stale są dostawiane zlecenia. Jednocześnie gdy tylko wywoływałem popyt w górę to zlecenia na S znikały i kurs rósł
Ale nie chce mi się w to bawić

Jeżeli ktoś chce oddać to niech oddaje coraz niżej ,po co mu ułatwiać sprawę

Kurs akcji od szczytu spadł o 60% ,a spółka jak nie miała tak nie ma zadłużenia. Nigdy w życiu nie widziałem RSI 24 na zdrowej spółce ,nie wiem czy nawet widziałem na nie zdrowej. Większość wskaźników pokazuje wyprzedanie ,a AT nakazuje kupno. Osiągneliśmy minimum z 250 sesji

Ostatni raz ten poziom akcji widzieliśmy w GRUDNIU 2022 roku ,tuż przed wybiciem na 4,5 zł ,a następnie 7,5 zł

Wolumen za 6 miesięcy to 1,3 mln akcji ze średnia 10 000 na sesję
Wolumen za 3 miesiące to 755 mln akcji ze średnia 11 500 na sesję
Wolumen za 1 miesiąc to 180 tys akcji ze średnia 8 200 na sesję

Mamy coraz mniejsze obroty i spadki na coraz mniejszej ilości akcji

Jednak w mojej ocenie nic tu się nie zmieni do 1 infa

A kiedy ono nastąpi ,nie wiadomo ,bo zarząd to dzieciaki oderwane od pługa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUNTECH -1,34% 1,48 2026-01-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.