Key komu koniec a komu początek? Maryś nic nie napisał że będzie koniec a tylko ciemność haha. Nie mam polic bo jak police zejdą do 5,2 to odbiją później do 11,4 . Inne spółki po takim spadku odbiją po 300 % . Co do bezrobocia to znam kobietę z U .Pracy .Mają przykaz żeby ciąć bezrobocie przez odbieranie pod byle pretekstem statutu bezrobotnego... A jakie jest w tym grajdołku bezrobocie pytam ??? Ktoś kto posiada 2 hektary ziemi nie ma prawa do statutu bezrobotnego ,ranczer haha.Nie zamelduje sie w terminie to decyzję wydają że już bezrobotnym nie jest. Ktoś pracuje za 8 stówek to też ma pracę ? Haha. Dzieciaki kończą szkoły i jak pastuchy za byle robotą jechać w świat muszą. Tworza na siłę urzędnicze etaty za nędzne grosze ...Stopek dzieci przez ulice przeprowadza zamiast światła zrobić ,straż miejska pałenta się po osiedlach bez celu ,to ci dopiero twórcy polskiego PKB ,śmiech przez łzy. A police to cienka ta jakoś Wasza spółeczka. A szkoda bo ja tam życzę wszystkim jak najlepiej ,zdecydowanie wolę żeby otaczali mnie ludzie bogaci niż zdesperowana biedota