Nie wiem co chcesz osiagnac piszac te brednie wyssane z palca nie poparte niczym poza twoimi slowami. Chcesz naklonic inwestorow zeby sprzedawali ? Chyba slabo ci to wychodzi poniewaz jak to ladnie nazwalas/es "wykres" polic radzi sobie dobrze. Jesli wysuwasz tak dalego idace wnioski badz spekulujesz na spadek kursu polic poprzez jakies brednie z fusow kawy to poprosimy konkrety. Liczby wraz z konkretnymi komentarzami na temat, bez stwierdzen ze cos spadnie lub wzrosnie i ze bezrobocie dosiegnie 23% etc. Dlaczego tak myslisz na podstawie czego masz odwage atakowac police na tym forum. Brednie gadasz. Jesli powiem ci ze wedlug mnie w przyszlym roku osiagnie 15,5% uwierzysz mi ? Watpie, jednakze jest to podobna analiza do twojej.
Jeszcze tak na marginesie jaka tajemnicza wiedza dysponujesz niczym Copperfield, że wiesz ze kurs polic nie ma potencjalu ? Dla mnie takie stwierdzenie jest skrajnie idiotyczne. Przepraszam, ale nie bede tutaj kogokolwiek oszukiwal. Ciesze sie ze inwestorzy wiedza co jest dobre i dlatego rosniemy w sile razem z policami. Czekam na odpowiedz pozdrawiam.