Co do wątku serwisowego to o ile trudno mi się odnieść do ilościowego aspektu i skali problemu ale niestety zostałem ostatnio osobiście potraktowany przez tenże serwis kompletną ignoracją i obejściem prawa. Chodzi i nie uznanie reklamacji pod pretekstem upłynięcia czasu reklamacji. Wszystko było by fajnie gdyby telefon kilka miesięcy temu nie przechodził w tymże serwisie poważnej naprawy na ten sam problem, który objawił się ponownie. Aby nie było wątpliwości dołączyłem protokół z ostatniej naprawy. Nie wspomnę, że na tą "ekspertyzę" czekałem 3tygodie i otrzymałem zdawkowego maila o odesłaniu telefonu! To skandaliczne i jeżeli firma próbuje w ten sposób ciąć koszty reklamacji to znaczy, że jest jakieś przyzwolenie Zarządu. Z drugiej strony wysyłają jakieś informacje o daleko idącej poprawie w tej kwestii a wygląda to dokładnie odwrotnie. Trzeba się tam przejechać. Chętnie porozmawiałbym z tym wszechmogącm "kierownikiem serwisu", na którego powołują się w przypadku negatywnych rozstrzygnięć. Oczywiście to tylko taka kolejna ściema aby nadać priorytetu sprawie ale ja to odbieram tak -> "debilu odwal się"
DO ZARZĄDU -> CZY WY WOGÓLE WIECIE CO SIĘ DZIEJE W TYM NAJWAŻNIEJSZYM DLA KLIENTA dziale?!!!