Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,13 zł , zmiana od tamtej pory: -1,92%

Re: Marek czytaj

Co do wątku serwisowego to o ile trudno mi się odnieść do ilościowego aspektu i skali problemu ale niestety zostałem ostatnio osobiście potraktowany przez tenże serwis kompletną ignoracją i obejściem prawa. Chodzi i nie uznanie reklamacji pod pretekstem upłynięcia czasu reklamacji. Wszystko było by fajnie gdyby telefon kilka miesięcy temu nie przechodził w tymże serwisie poważnej naprawy na ten sam problem, który objawił się ponownie. Aby nie było wątpliwości dołączyłem protokół z ostatniej naprawy. Nie wspomnę, że na tą "ekspertyzę" czekałem 3tygodie i otrzymałem zdawkowego maila o odesłaniu telefonu! To skandaliczne i jeżeli firma próbuje w ten sposób ciąć koszty reklamacji to znaczy, że jest jakieś przyzwolenie Zarządu. Z drugiej strony wysyłają jakieś informacje o daleko idącej poprawie w tej kwestii a wygląda to dokładnie odwrotnie. Trzeba się tam przejechać. Chętnie porozmawiałbym z tym wszechmogącm "kierownikiem serwisu", na którego powołują się w  przypadku negatywnych rozstrzygnięć. Oczywiście to tylko taka kolejna ściema aby nadać priorytetu sprawie ale ja to odbieram tak -> "debilu odwal się"  
DO ZARZĄDU -> CZY WY WOGÓLE WIECIE CO SIĘ DZIEJE W TYM NAJWAŻNIEJSZYM DLA KLIENTA dziale?!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.