Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,60 zł , zmiana od tamtej pory: -3,09%

Re: Marco/ixi

Dnia 2025-10-10 o godz. 05:36 ~Marco1981 napisał(a):
> Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nic nie sprzedałem po 39 zł, tylko ostatnio dokupiłem. Ja piszę to, co myślę. Nie chcę nikogo oszukać i manipulować. Pieniądze zarobiam gdzie indziej. Na giełdach nigdy nie miałem wielkich sukseców, ale i porażek. Małe plusiki. Ze 150-200k przez 5 lat. Na MDG jesteśmy w przełomowym momencie. Może jeszcze rynek da szansę tej spółce. 4q2025 już trwa. Niech przynajmniej zarobią po tych wszystkich latach na swoje utrzymanie i lichwiarskie pożyczki od pijawki Biofund. Może lepiej gdyby w ogóle z nimi nie weszli w interesy, tylko wtedy kurs nigdy by nie doszedł do 45 w 2023 zł na fali spekulacji, byłby max 20 zł. Zauważyłem, że informacje o vcast najbardziej rozpalają rynek.

Idą trudne czasy, teraz kupuje się podobno złoto i bitcon, tak mówią maklerzy a kupowanie akcji wirtualnej spółki jaką jest mdg to głupota. Za złoto przy sprzedaży ponoć nie płaci się podatku a jego wartosc tylk rosnie, Obecnie kosztuje uncja złota już ponad 4 tys dolarów a kupowanie śmieciowych akcji bogaci ludzie przeznaczyli dla drobnych ciułaczy by stracili to niewiele co mają, radzę zastanowić się co robicie ???..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG -3,09% 34,50 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.