Dnia 2025-10-10 o godz. 05:36 ~Marco1981 napisał(a):
> Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nic nie sprzedałem po 39 zł, tylko ostatnio dokupiłem. Ja piszę to, co myślę. Nie chcę nikogo oszukać i manipulować. Pieniądze zarobiam gdzie indziej. Na giełdach nigdy nie miałem wielkich sukseców, ale i porażek. Małe plusiki. Ze 150-200k przez 5 lat. Na MDG jesteśmy w przełomowym momencie. Może jeszcze rynek da szansę tej spółce. 4q2025 już trwa. Niech przynajmniej zarobią po tych wszystkich latach na swoje utrzymanie i lichwiarskie pożyczki od pijawki Biofund. Może lepiej gdyby w ogóle z nimi nie weszli w interesy, tylko wtedy kurs nigdy by nie doszedł do 45 w 2023 zł na fali spekulacji, byłby max 20 zł. Zauważyłem, że informacje o vcast najbardziej rozpalają rynek.
Idą trudne czasy, teraz kupuje się podobno złoto i bitcon, tak mówią maklerzy a kupowanie akcji wirtualnej spółki jaką jest mdg to głupota. Za złoto przy sprzedaży ponoć nie płaci się podatku a jego wartosc tylk rosnie, Obecnie kosztuje uncja złota już ponad 4 tys dolarów a kupowanie śmieciowych akcji bogaci ludzie przeznaczyli dla drobnych ciułaczy by stracili to niewiele co mają, radzę zastanowić się co robicie ???..