Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,13 zł , zmiana od tamtej pory: -76,92%

Re:manipulacje

Dnia 2017-06-05 o godz. 07:52 ~drążący napisał(a):
> błędnie rozumujesz
> > przeinaczasz fakty tak by pasowały do teorii
> > nie moją rolą jest prostowanie tylko opiekuna dm
> > pisz do spł sekretariat@mni.sa może wreszcie do nich dojdzie że dr akcjonariusze nie rozumieją strategi a inf pap są zagmatwane musi być pomoc speca
> > Powiedzenie że forum jest wstanie otumanić jest faktem

niby które fakty są przeinaczone wartość księgowa na skcję jak byk ujemna teria jest taka że to śmierdzi i trole ktore bronia sitwy przez ktorą ludzie potracili całe majatki powinni siedzieć cicho do sekretariatu pisałem i maja to w czterech literach tak wygląda ich relacja z inwestorami!!!!!!!!!!!!!!!!! CO PAN NA TO???????raport jest nie klarowny nie wiadomo skąd biorą sie straty i zyski. Raport jednostkowy za 2016 rok wykazywał 90 gr na akcję a skonsolidowany wartośc ujemna chyba należą sie wyjaśnienia akcjonariuszom tym bardziej że nie mogę sprawdzić całego raportu bo wyskakuje mi błąd przy sciaganiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MNI 0,46% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.