Paulinko czytałem wcześniej Twoją historię. Swoje przeżyłaś, oddałaś nie wiem czy kupiłaś później. Jaki jest cel twoich wywodów. Piszesz poziom inteligencja a nawet zawiodłam się. Kupując walor nie możesz zawieść się na inwestorach bo co "że nie kupują... " zawód otrzymujesz od akcjonariatu chociażby z braku komunikacji z rynkiem. My w spółce kupujemy przyszłość. I tu będzie się działo. To jest tak jakbyśmy Amerykę odkrywali a Indianie strzelają strzałami w 4litery. Konkluzja z odkrycia Ameryki coś tam wyszło a pionierzy zarobili krocie . Więc na początku drogi spółki musimy poczekać na jej zysk. Wszelkie spekulacje jak piszesz "błędy w prognozach" nie miały tu miejsca. Połączenie premiera marketing sprzedaż produktu zysk spółki przyniesie Nam zwrot inwestycji z nadwyżką finansową. Oddamy będzie dodruk znów kupimy itd... Droga Paulinko jeśli posiadasz akcje a finanse pozwalają Ci czekać nie irytuj się czekaj. Ale jeśli jesteś bez akcji to poprostu nie zaglądaj tu bo po co się denerwować. Pozdrawiam serdecznie.