Dnia 2020-04-22 o godz. 18:16 ~swiss napisał(a):
> a tak nawiasem hehe on sam pewnie czysci kable w jakims playu i seee namierza...panda nie chcesz zglebic tematu? przypuszczam ,ze ludzie sie pala ,zeby poznac szczegoly.
> > gdy juz wyczerpiesz temat moze odswierzysz dyskusje na temat wiarygodnosci badania tego prochu. Niuchnij sobie przed tym beda wrazenia z pierwszej reki.Jak to sie wciaga? Nochalem czy ustamy?
> > No i na koniec: ile dzis wykolkowales
> > Ah panda wskoczyl na Vigo i robi tam za ynzyniera od fotonow. Juz dawno wiedzialem ,ze cichcem kupuje moje ( Na DW tez jest hehe) teraz ewakuuje sie cichcem na SLV i Ryvu...boze
bo to taka depresyjno_prześladowczo_maniakalna_
pan_da-jużniedlugo ....
w odpowiedzi na pytanie swiss po co dodatkowo gnebic misia namierzajac go gdzies przy kablach w korbanku lub scigac po portalach
jest chłopak bystrzak ..."da redę"...
Biało-czarny misio w przebraniu...... Inwestora...znikający wątek.... Dnia (znajdz sobie misiu) o godz. 08:39 ~panda napisał(a):..........>> Celon średnia około 32> Mabion średnia 70> LUG średnia 7 zł> Unified średnia 11> Braster - moja wtopa - średnia 12>> Z miła chęcią porównam z wami, która spółka dała mi najlepiej zarobić. :) i pytanie do Ciebie swiss wiesz coś w tym temacie:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-wywiad-z-wieczorkiem-w-parkiecie-godz-12-00,25423397.html