Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,57 zł , zmiana od tamtej pory: -94,74%

Re: mam pytanie

Człowieku ja nie popieram ani PO ani PIS.
Tacy jak ty wtórni analfabeci nie rozumieją co się dzieje.
Chodzi o to że TK wydał wyrok i nigdy w nowej historii polski nie zdarzyło się by partia rządząca ,prezydent ani nikt inny go nie wykonał.
PREZYDENT MUSI SIE PODPORZĄKOWAĆ WYROKOWI BO TO JEST NAJWYŻSZY ORGAN SĄDOWNICZY.
SEJM RÓWNIEŻ MUSI.
Jeśli tego nie zrobią to znaczy że konstytucja jest nic niewartą książeczką.
Nieważne kto zasiada w trybunale to obowiązkiem sejmu jest się podporządkować wyrokowi.
PRZECZYTAJ TO KILKA RAZY A MOŻE WRESCIE ZROZUMIESZ!!!

KONSTYTUCJA JEST USTAWĄ ZASADNICZĄ I NA NIEJ OPIERA SIĘ PRAWO I JESLI ONA NIE BEDZIE PRZESTRZEGANA TO ja jako obywatel myślę sobie że nie muszę dostosować do ustaw sejmu bo dla mnie również są nieważne bo ja tak myślę!!!

O to toczy się gra .
Trybunał podsumował swoje postanowienie DUŻYMI LITERAMI aby było to zrozumiałe i jednoznaczne.

PS. Od wyborów i wygrania przez PiS giełda leci na łeb. Przedtem też spadała od momentów sondaży do parlamentu ale mniej.
Wiec jakim udem poprzednia partia rządząca odpowiada za to co dzieje się dziś.
RYNEK REAGUJE NA TERAŹNIEJSZE DZIAŁANIA W RZĄDZIE A TAKŻE PRZYSZŁE!!!
rynek nie reaguje na przeszłe działania-czy tak trudno to pojąć?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MNI 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.