Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

Re: Mam Loyd

Dnia 2017-04-28 o godz. 15:12 ~Arek napisał(a):
> ...chętnych na sprzedaż jest nie wielu.

To chyba nie do końca jest tak. Już od paru dni obrót był słaby zarówno po prawej jak i po lewej stronie. 
Co zresztą nie dziwi, bo kupujący zdają sobie sprawę z bardzo wysokiego ryzyka i wcale nie ustawiają się w kolejce po zakupy, z kolei większość posiadających jeszcze akcje ma pewnie tak wysokie straty, że w zasadzie faktycznie liczenie na cud może w tej sytuacji być jakimś rozwiązaniem.

Osobiście kupiłem trochę akcji na początku kwietnia, zaraz po zjeździe kursu, licząc na jakieś odbicie.
Ale po kilku dniach jak nie było najmniejszych prób ratowania sytuacji przez to nieudolne kierownictwo spółki, to zaakceptowałem stratę (dziś byłaby dwukrotnie większa) i pozbyłem się wszystkich akcji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.