Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  65,70 zł , zmiana od tamtej pory: 54,19%

Re: maly podatek SHELL-a

~Witek [37.225.92.*]2023-03-03 15:39

Jak widzisz u mnie IP się zmienia :-) a czasem piszę z najróżniejszych lokalizacji.....czasem w jednym dniu piszę z miejsc oddalonych od siebie o 200 km :-)
Jak bardziej merytorycznie bądź z sensem to z jednego nicku a jak uprawiam prymitywną bijatykę na forum z dob..ilami to czasem zmieniam nicka aby się źle nie kojarzyło....w końcu twarz ma się jedną :-)

Niestety nad tymi politycznymi trollami kontrolę powinien mieć moderator a niestety nie ma.

Wczoraj późnym wieczorem zrobiłem 2 merytoryczne wpisy....0 słów nieeleganckich,jakichś obraźliwych wymian zdań z trollami..nic z tych rzeczy - czyste informacje do przemyślenia dla tych którzy faktycznie nie wiedzą co się dzieje....i wszystko mi moderator wykasował....a później tylko jakieś strzępki jeszcze napisałem bo już mi się nie chciało drugi raz pisać...a szkoda bo tam ciekawe informacje zawarłem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.