Ja myślę że tutaj żadnego wycofania spółki z giełdy nie będzie..Prezes B.tak holding poukładał że teraz zyski będą płynąć tylko do swoich. Książkowym przykładem jest firma B.K. która najpierw należała do Karbonu ,później po zorientowaniu się że w spółkę trzeba zainwestować została odsprzedana fasiowi.Teraz kiedy fasing firmę zmodernizował i poniósł koszty a na horyzoncie zaczęły pojawiać się zyski, z powrotem karbonik ją sobie zabrał.A te firmy i przedstawicielstwa pozakładane po całym świecie to są swoiste biura podróży, Pan B. w wywiadzie kiedyś powiedzał że bardzo lubi zwiedzać różne piękne zakątki świata. W roku pandemii nie było tej możliwości to sobie zobaczcie ile zaoszczędzono na kosztach zarządu.Dywidenda to była jedyna rzecz z którą musiał się dzielić z akcjonariatem i widać że ten problem załatwił definitywnie. Wiele by można jeszcze pisać ale po co ,jak i tak żadnych konsekwencji prawnych nie będzie bo to wszystko jest robione w ramach obowiązującego prawa(tak myślę). ITo że większość akcjonariatu ma Pana B. za złodzieja i hochsztaplera nie ma tutaj najmniejszego znaczenia..Pzdr.