wszystkie bieżace artykuły o IMC sa dostępne w Parkiecie a wiec dostepne również dla ciebie nie wklejaj tych sprzed 3 lat bo to swiadczy o tobie,nie wiesz co to jest restrukturyzacja zadłużenia?99% firm na GPW ma długi,skoro nie wiesz co to oznacza restrukturyzacja by płacic mniejsze odsetki to zal mi ciebie,bezinteresownie tu nie jesteś,po ile kupowałem?nie twoja sprawa na pewno nie po 17,czy jeszcze mam i ile-nie twoja sprawa,czy kupię i za ile-nie twoja sprawa,firma ma coraz wiekszy bank ziemi,przychody i zyski i jak każda rozwijająca się równiez długi,sytuacja na Ukrainie?wiadomo nieobliczalna dlatego WIG UA spada od wielu lat,nie oznacza to jednak że IMC ma się gorzej,współpraca z BAYER i EBOiR świadczy że jest traktowana jako powazny partner,musisz wiecej o spółce wiedzieć a nie pieprzyc bez sensu
Dewaluacja hrywny przy 80% exporcie jak najbardziej pożądana,życzył bym sobie dewaluacji 100% jesli chodzi o korzyść dla IMC
Jak widać zadłuzenie nie jest przeterminowane a chetni do udzielania pozyczek są bo firma ma zdolność kredytową w porównaniu z bankrutami
Co do przeszacowań biologicznych to jest standart rachunkowy obowiazujacy spółki na całym swiecie i nie pisz tutaj o kalkulatorach bo to jest smiechu warte