Piękny długi wpis. Ja też pozdrawiam trzeźwo myślących i po kolei odniosę się do uwag które kolega raczej napisać. Przede wszystkim zgadzam się całkowicie że polityka informacyjna firmy mogłaby być dużo dużo lepsza dużo dużo lepsze. Komunikaty w mediach społecznościowych nie przystoją w spółce aspirującej do głównego parkietu kropka podstawą są komunikaty zgodne z przepisami prawa. A media społecznościowe mogą być tylko dodatkowym sposobem komunikacji z inwestorami a właściwie nie z inwestorami tylko z odbiorcami usług klientami. Zgadzam sie również ze jeśli spółka bedzie rosła kazdy bedzie mógł wejsc po 4 czy 6 zlotych. Przecież to sa i dywidualne decyzje biznesowe.
Oczywiscie wejście na główny parkiet trwa. W zamyśle zapewne związane jest to z dużymi emisjami dla funduszy i pozyskaniem kolejnych tuch razem dużych środków. I jak dobrze wiesz nie oznacza to koniecznie spadków kursu. Poza tym mozna założyć ze kurs kilkunastu czy dwudziestu kilku zlotych bedzie przy obecnych poziomach duzym zyskiem.
Nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o ocenę znaczenia uzyskania MDR nie bedzie to chwilowy wzrost o 20 procent tylko kolejny etap wzrostu. W swoim długim wywodzie popełniasz zasadniczy błąd nie analizujesz podstawowego produktu jakim jest unikatowa metoda tlenoterapia THOT oraz ozonoterapii nie poświęciłeś czasu nie przeanalizowałeś tego na czym spółka chce oprzeć swój sukces. Całkowicie pomijasz to co jest podstawą. Skupiając sie na drugorzędnych problemach i dywagacjach.
Przebija przez Ciebie złość i myślę ze sam poniosłeś duza stfage która imputujesz innym ja akurat tak sie szczęśliwe sklada przy kursie 2.50 jestem na plusie. A nie kupiłem pakietu 40 tys tylko wielokrotnie wielokrotnie więcej. I mnie nie interesuje zarobek 20 procentowy.
Całkowicie z Tobą sie zgadzam odnośnie polityki informacyjnej oraz wiarygodności dzialan.
Stawiam jednak tezę ze spółka ma plan rozwoju unikatowej metody leczenia powikłań cukrzycy który konsekwentnie realizuje. I jako osoba myślącą musisz przyznać ze kolejne komunikaty potwierdzają realizację planu. Rozumiem Twój sceptycyzm. Zobaczymy kto z nas ma rację. Myślę ze to kwestia kilku najblizych miesięcy. Moze zmienisz zdanie. Moze ja sie mylę.
Ja zakładam ze nowa emisje obejmie znana osoba. Zakładam ze pozyskane 3 mln zl pójdą na realizację partii produktów w zakresie Hyperbary oraz fantomów. Zakładam ze to da wymierny zysk oraz zupełnie zmieni nastawienie rynku. Zakładam ze jest możliwe doalczenie inwestora instytucjalnego jeszcze w tym roku.
Przyznaje Ci racje ze polityka informacyjna firmy powinna byc lepsza a media społecznościowe nie spełniają standardów ani NC ani GPW.
Rozumiem Twoje rozczarowanie brakiem spełniania obietnic. Uważam jednak ze ze względu na unikatowości metody leczenia powszechnego problemu zdrowotnego powikłań cukrzycy koszty społeczne oraz finansowe możliwość szworkiego zastosowania ich metody maja korekta mamy jako inwestorzy jako społeczność skupiona wokół firmy pośrednio szanse na sukces. W tym sukces finansowy. Cieszy mnie to ze nie wykluczasz dołączenia do tego grona w przyszłości.
Mam nadzieję ze osiągniemy wszyscy sukces. Powiem Ci na koniec xo mnie przekonało. Pozyskanie w gotówce 3 mln zl jeśli im sie to uda to bedzie do dobry znak.
I zapewniam Cie ze nie widzę na żadnym haku. Wszedłem od poziomu 80 groszy sprzedałem po 4 zlote i ponownie wszedłem przy poziomie 2.20 do 2.50 parę akcji kupiłem po 2.60 ale mam naorawde niska średnia. Nie zakładam spadków do poziomu 1 PLN ale to giełda jest to oczywiście możliwe.
Myślę ze za parę tygodni jak będziemy obaj więcej to wrócimy do naszej dyskusji. Żeby była jasność mnie też wkurzają nieslenione obietnice. Ale jak na razie spółka ma.duza szanse na sukces. O ile wiem niekt poza Yoshi nie zajął sie skojarzonej ozonoterapia i tlenoterapia meisjcowa firm które produkują urządzenia do THOT jest kilka nawet jest taka jedna w Polsce ale to sa proste urządzenia przewaga naszej firmy to połączenie z ozonoterapia i usuwanie ozonu. Zastosowanie jednorazowych rękawów. Generalnie to sa ciekawe rozwiązania. W dodatku spółka zajmuje sie tez innymi rzeczami. Mam nadzieję ze nastawienie i Twoje i innych sceptyków sie zmieni z czasem. Oczywiscie nie musicie kupowac po 2.50 rozumiem to. Tak samo jak oczekiwanie na spadki na okazję na udowodnienie swoich racji. Ja założyłem ze nie spadnie do 2.00 I niżej ze poziom 2.30 dk 2.50 jest optymalny do zakupow kto ma racje zoabczyny. A to ze tutaj jestes ciągle swiadczy ze tak ja ja jestes ta firma zainteresowany bo inaczej byś sobie odpuścił.