Jak chcesz merytorycznie to ja dorzucę kilka słów ale to są rzeczy o których inni już pisali w dodatku rzeczy powszechnie wiadome Mam nadzieję że też na to zwróciłeś uwagę. Po pierwsze projekt hiperbaria ma zasadnicze znaczenie ze względu na jej innowacyjność. Zmodyfikowana THOT Polega na zastosowaniu nie tylko tlenu w warunkach nieco podwyższonego ciśnienia ale również ozonoterapii. Z tym związane są problemy techniczne między innymi kwestia usuwania ozonu. Yoshi poradziła sobie z tym problemem technicznym. Jest duża szansa na to że ta skojarzona terapia tlenem i ozonem okaże się lepsza od tlenoterapii miejscowej w warunkach nieco podwyższonego ciśnienia.THOT I po to potrzebne jest certyfikat MDR ale również potrzebne są badania naukowe które wykażą lub też nie skuteczność tej metody jej przewagę konkurencyjną. Do tego w firmie potrzebny jest właśnie znany naukowiec Znana osoba o nazwisku które otwiera szereg drzwi która pomoże w procesie oceny klinicznej A jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będzie podstawowy produkt firmy w tym produkt eksportowy. Myślę że produkcja symulatorów wynika z osobistych zainteresowań prezesa i jego związków z szeroko pojętym ratownictwem. Te rozwiązania są ciekawe ale prawdopodobnie wręcz z dużą dozą prawdopodobieństwa będzie to tylko produkt dodatkowy chociaż W początkowym okresie może dać firmie pewien zastrzyk finansowy który będzie potrzebny do produkcji urządzeń hiperbarycznych. Osobiście dziwię się że nie zwracacie uwagi na cel emisji spółka uzyska 3 000 000 zł Powinno wam to dać do myślenia mi dało i do tego starałem się na ile miałem środków dokupować akcje.
Czekam na informacje o tym kto objął nowa emisje mam swoje podejrzenia. Czekam na MDR i rozpoczęcie produkcji. Czekam również na zamówienia rządowe na symulatory. Oczywsicie moze sie okazać ze z tych zapowiedzi nic nie wyjdzie. Ale przy tak niskim kursie mozna ewentualnie zaryzykować