@Ciekawy piszesz:
"Nagle zauważyłeś że AT ci się nie sprawdza ?? myliłeś się na poziomach 1,02-1,09 ponieważ po kolejnej nie udanej próbie przebicia i małej korekcie wieściłeś że kurs spadnie ... "
Odpowiadam:
Nadal trzymam zlecenia na K.
Giełda to sztuka cierpliwości!
Nie napiszę już na jakim poziomie trzymam, jak kupię - obiecuję że natychmiast napiszę.
Mam prawo tam trzymać, sorry ale DUO to nie EEX, LPP, Integer czy inna bombowa spółka. Podlega takim samym prawom jak inne. Skoro widze że MACD, RSI, wskaźniki wyprzedania etc. wszystko wskazuje, że należy się korekta, to mam prawo wierzyć w nią. Oczywiście nie masz obowiązku postępować tak jak ja. to forum jedynie służy wymianie poglądów. Różnimy się i jest to bardzo dobry objaw. Ty jesteś totalnym optymistą, natomiast ja ocenię siebie jako ostrożnego optymistę/realistę.
Po prostu juz za długo jestem na giełdzie, by mnie pewne rzeczy dziwiły.
Piszesz:
"Druga sprawa to te wasze analizy można by się doczepić o ich sporządzanie bo wygląda to mi na amatorkę ale co ja mam do tego bawcie się."
Odpowiadam:
Zrób swoją analizę i chętnie ją ocenię, wtedy też zyskasz prawo do oceny innych.
Piszesz:
"Trzecia sprawa nie wprowadzaj w błąd bo poszedł pakiet 60 tysięcy akcji a nie 30k jak piszesz"
Odpowiadam:
Tak, zgadzam się. Błąd mój wynika z aplikacji NOL, która po wprowadzeniu aktualizacji zaczęła się za przeproszeniem pieprzyć, po prostu pokazuje nieprawdziwe cyfry pakietów na fix. Przepraszam w imieniu własnym jak i programistów.
Jutro po komunikacie o wypowiedzeniu umowy jak myślicie, jak się zachowa kurs?