lab ruszył ale na razie rozruch technologiczny , czekają na dokończenie odbiorów. prezes mówił , że po odbiorach będzie info i że ruszają z produkcją . zamówienia ponoć są i wystarczy na bieżące utrzymanie zakładu i rozruch produkcji..dlaczego nikt nie odbiera nie wiem. wiem,że telefony były przenoszone ze starego biura. generalnie nie widziałem nikogo w części administracyjnej zresztą w labolatorium też było ok 6-7 osób ale to po odbiorach ponoć ma się zmienić bo trwał nabór . widać , ze brakowało gospodarza bo teren wokół trochę zaniedbany ale to pewnie ze względu na oszczędności . generalnie ma to być największy lab w tej części Europy i prezes twierdził, że nie martwią się o brak zamówień bo jest wiele możliwości wykorzystania labu i mają dużo zapytań.
Aby nie było, że naganiam to czekajcie na oficjalne komunikaty. Myslę, że to nie będzie długi czas. A jeżeli chodzi o Budimex sprawa jest w sądzie i czeka na termin. Budimex odwalił kilka fuszerek i nie mocno opóźnił termin zakończenia inwestycji i dlatego im nie zapłacili a nie z braku kasy.