Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ma ktoś jakieś informacje....?

lab ruszył ale na razie rozruch technologiczny , czekają na dokończenie odbiorów. prezes mówił , że po odbiorach będzie info i że ruszają z produkcją . zamówienia ponoć są i wystarczy na bieżące utrzymanie zakładu i rozruch produkcji..dlaczego nikt nie odbiera nie wiem. wiem,że telefony były przenoszone ze starego biura. generalnie nie widziałem nikogo w części administracyjnej zresztą w labolatorium też było ok 6-7 osób ale to po odbiorach ponoć ma się zmienić bo trwał nabór . widać , ze brakowało gospodarza bo teren wokół trochę zaniedbany ale to pewnie ze względu na oszczędności . generalnie ma to być największy lab w tej części Europy i prezes twierdził, że nie martwią się o brak zamówień bo jest wiele możliwości wykorzystania labu i mają dużo zapytań.
Aby nie było, że naganiam to czekajcie na oficjalne komunikaty. Myslę, że to nie będzie długi czas. A jeżeli chodzi o Budimex sprawa jest w sądzie i czeka na termin. Budimex odwalił kilka fuszerek i nie mocno opóźnił termin zakończenia inwestycji i dlatego im nie zapłacili a nie z braku kasy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.