Smigolku, pozwolisz , że tak będę Cię nazywał, bo to bardziej pasuje do Ciebie. Być może Prosiaczek jest trochę głupiutki to jednak nie cierpi na rozdwojenie osobowości, co uważam jest o wiele poważniejszą przypadłością niż głupota.
Nie zachowuj się jak polityk i nie odwracaj kota ogonem. Promocja po 29 groszy, będą widły na 40gr, a za chwilę kolo stwierdził, że popyt umarł. Muszę przyznać , że po raz pierwszy mam okazję spotkać kolesia , który po jednej sesji potrafi ocenić spółkę.Na takich spółkach jak Oneray, w każdej chwili może wydarzyć się wszystko. Ja bym jednak nie kupił tej spółki, dlaczego Ty ją chciałeś kupić? , tylko Ty to możesz wiedzieć. Argumenty, które przedstawiłeś na jej forum, były wątpliwe, bo podobne sytuacje, zdarzają sie na wielu spółkach, a kurs podobnie jak na Oneray spada dalej, czy ktoś z wiekszych udziałowcow sprzedaje, czy nie, po prostu kurs spada pod naciskiem podaży, co nie znaczy, że nagle nie będzie wybicia, ale to już ryzyko, podobna sytuacja jest na DAMA, gdzie również słodziłeś na forum, a robiłeś swoje, czyli sprzedawałeś, co było zresztą dobrą dezycją .
Mnie zastanawia Twoja aktywność na forum danej spółki, to ciekawa sprawa.Zapraszasz do dyskusji, a wygląda na to ,że tylko Ty posiadasz patent na wiedzę. Zawsze musisz udowodnić swoją rację, chocby nie wiem jakie fakty by nie świadczyły przeciwko Tobie. Mówiąc szczerze to smaruj te swoje wypociny, ja się na Tobie poznałem, zresztą, nie mam zamiaru dalej prowadzić dyskusji z kims, kto nigdy się nie myli. Powodzenia Smigolku. Napisz książkę, może będzie hitem. Bez odbioru.