Nie będę owijał w bawełnę i powiem prosto z mostu. Człowieku żle mi się robi jak jak czytam te twoje mądrości. Przedtem myślałem, że jesteś człowiekiem z klasą, a okazało się że jesteś totalnym hipokrytą. Kiedyś interesowała mnie spółka Oneray, i patrzę a tu koleżka concept. I pisze jaka to promocja , że wybicie pewne, że dno uklepane, człowieku przestań wypisywać te swoje pierdoły i chwalić się tą swoją znajomością giełdy , niby to zapraszając do dyskusji , a i tak ty wszystko wiesz najlepiej.
Jak napisałem tu na forum , że Dentamedica jest za droga i watpię, że urośnie dalej, to nic się nie wtrąciłeś, a podobno zapraszasz do dyskusji. Na forum Dent przytakiwałeś innym, że jak kurs był po 25 groszy, że to sesja przełomowa i że będzie po 50 groszy, a w tym czasie opylałeś akcje, a potem się wymądrzałeś, że kurs teraz poleci. Tutaj piszesz, że kurs przełamie 1,35 , kolo wkleił jakiś tekst i od razu ci inaczej czapka stoi.
Ciekawe kiedy będziesz na Oneray tworzył swoje wypociny bo przez dwa ostatnie dni byłeś bardzo aktywny na forum tej spółki.
Dla mnie nie do zaakceptowania jest taka postawa, gdzie cwaniaczek wypisuje tysiące postów rozpływając się w zachwytach nad jakąś spółką wciskając kit innym forumowiczom niejednokrotnie z małym stażem. Zresztą napisałem już o tym.
Dlatego powiem ostro: kolego concept zamknij swoją jadaczkę i graj na giełdzie i zarabiaj, ale w ciszy i spokoju. Bo jak się okazuje to jesteś manipulantem i to z wyższej półki, choć jak wiadomo forum ma mały wpływ na kurs, ale w przypadku gdy jest mało akcji w obrocie jakiś wpływ ma. Ludzie sa podatni na sugestie.