Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  121,20 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: LPP względem CCC

Ja myślę że jakby wyskakiwali pokolei z czymś dobrym to jak widać szorty info o skupie zgasili tego samego dnia. Tu chyba właśnie potrzeba ataku na raz info skup itp żeby zmiażdżyć. Sam wypatruje info codziennie ale może tak ma być. Jedyne co to widzę niesamowity ruch w sklepach i pogodę za oknem i to daje nadzieje. Pamietajmy ze CCC to nie buty tylko a Modivo i HP więc rozmowa tylko o butach tu nie ma sensu. Zobaczymy jak szorty będą walczyć 15/01 jak wleci 280 mln na rynek. Milkowi ufałem i ufam nadal myślę że on tego nie odpuści i tu już nie chodzi o kurs bo to ja wszędzie jest raz dobrze raz źle a chodzi już i zasady że się tak nie robi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCC 3,10% 127,85 2026-01-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.