Tu chodzi o coś innego.Dla mnie naistotniejszą sprawą jest to, ze prezes zapewnial niedlugo przed korektą wyników ze prognoza jest niezagrozona.Jako osoba pelniąca najważniejszą funkcje w spólce wykazal się bladym pojęciem co się w jego "ogrodku " dzieje.A jak się zorientował ze coś jest nie tak wyszlo info, ze nie będzie kandydowal na następną kadencję.Więc albo facet zostal wpuszczony na minę albo wykazal się totalną niekompetencją w sterowaniu firmą.Oczywiście można rownież miec uzasadnione pretensje do calego zarządu, ale to prezes dzierży berło i wladzę.Strata na poziomie prawie 20 baniek - ktoś powinien ponieśc konsekwencje ( wg mnie caly zarzad i prezes: jak myślicie-podejmą uchwalę o obnizeniu sobie uposażenia ? , nie żartujmy, oczywiście, ze nie.).Płaca powinna być uzalezniona od wyników finansowych-to tylko moje zdanie.Trochę OFE siedzi w spolce i jednym glosem powinni coś szepnąc w tej sprawie.Bo konsekwencji nie ma żadnych, bynajmniej nic o nich nie wiadomo.
Nas jako drobniaków planktonowców interesuje tylko aktualny kurs, a zostal on sprowadzony do niskiego poziomu, zamiast śmigac w okolicy okolo 50PLN kisimy się w okolicy 30.