inw , kolego, czy wiodący akcjonariusze twoim zdaniem są gwarantem w spółce ? Jeżeli tak uważasz, to się grubo mylisz. Byłem na wielu WZA spółek i widziałem różne rzeczy. Główni chcą być w centrum uwagi i brać z rady grubą kasę. Czy akceptujesz głównych, którzy utracili zdolność kontroli i nadzoru nad spółką? Oni i zarząd przyczynili się walnie do strat rzędu -19,5 mln zł za III-kwartały 2016r ? Ja nie jestem pracownikiem spółki i nie mam zamiaru się mścić na kimkolwiek, tylko zwracam uwagę na nieudolność i brak reakcji na potencjalne ryzyka spółki oraz brak profesjonalizmu członków rady pełniących funkcje nadzorcze. Jeżeli tych procesów nie pojmujesz, lub nie wiesz o czym piszę, to powinieneś dać sobie spokój z pisaniem bzdetów na forum chłopcze ...Niedługo spółka opublikuje wyniki
i zobaczymy, jaki z ciebie będzie kozak ? Nie zapominaj, że za stratami w spółce stoi właśnie zarząd i niekompetentny nadzór.
Czy chciałbyś mnie o coś jeszcze zapytać, to chętnie odpowiem, ale merytorycznie. Jakość nadzoru jest problemem samej spółki i jej akcjonariuszy, który należy rozwiązać.
POZDROWIENIA