Dobry podałeś przykład z CDR - obserwuję go od lat, od 1zł, 5 zł, 7zł obserwowałem zjazd po premierze Cyberpunka, przy okolicach 100zł było można akumulować bo też pięknie było widać zmianę trendu po pewnym czasie konsolidacji. Dziś po prawie 3 latach kurs jest 2,5x wyżej. Cierpliwi są na plus ale z drugiej strony ile osób zawisło ponad 350-400zł na lata...CDR jest grany przez ogromnych graczy, to nie ta liga co TEXT ale... TEXT ma niski free float. Dopóki duzi nie zaczną sypać akcjami to ruchy mogą być bardzo dynamiczne jak wejdą emocje. Obserwuję też Modivo i żałuję że przy 100zł nie wszedłem na krótko jak mnie korciło...póki co sadzi w dół jak lawina (ja obserwuję najczęściej na świecach interwały miesięczne MN1) ale... za kilka miesięcy jaj będą sygnały zmiany trendu, kto wie...Mam w obserwowanych stałe około 20 spółek. Każda jest w trochę innej fazie. Ciekawie to obserwować, analizować. Ciekawie też patrzyć wstecz jakie się błędy popełniało. Co nie oznacza, że już się nie popełni...ale pewnie innego rodzaju...I tak do przodu. Jak w życiu.