Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,80 zł , zmiana od tamtej pory: -74,59%

Re: Kurs spółki ssie

@ubrany
przecież możesz się rozebrać ze swojego pakieciku pli
włodarski nie nadawał się do niczego i spółka za jego rządów
to mało nie straciła płynności - aha i on nigdy nie był prezesem tylko p. o. prezesa
do tego dochodziła machalica...
obecny zarząd wie co robi, ja zaś na wątku piszę co uważam i jakie są moje oczekiwania
nikogo nie naganiam, każdy ma swoje szare komórki i decyzję podejmuje sam
forum zaś to miejsce dyskusji oraz kompedium wiedzy o platige
40,30,20 ? są technicy i są ci co lubią analizę techniczną np ja
ale, najwięcej jest takich płaczków jak ty, ubranych dużo wyżej i biadolących zamiast
uśredniać korzystając - moim zdaniem - z niskiej wyceny
policz to i owo i nie patrz na samą spółkę przez pryzmat jej obecnej wyceny!
rynek uwielbia przereagowania
na flautę zdecydowanie ma wpływ ogólna padaczka na gpw a, szczególnie na
WIG.GAMES5 
jednak kondycja branży jest jak najbardziej zdrowa i spółki te zarabiają a nawet wypłacają dywidendy
jakiś czas temu białek pisał, że atrakcyjne poziomy to okolice 15 tys, indeks przereagował aż do 12tys po spadku z 35 tys
https://stooq.pl/q/?s=wig_games5&c=mx&t=l&a=lg&b=0
i...odbija
ostatnie 10 dni to :
https://stooq.pl/q/?s=wig_games5&c=mx&t=l&a=lg&b=0
wydaje się, że poprawa sentymentu do branży zwróci uwagę strony popytowej na nasze akcje
pewne schematy zawsze się powtarzają
w ocenie spółki i oczekiwaniach zawsze możemy się różnić i to jest ok, ważne jest też kiedy się kupi akcje i co jest motywem?
>>>> czemu zawsze najchętniej kupujemy akcje na górkach a na dołkach na nie plujemy i chcemy wywalać?
no czemu? odpowie mi ktoś?
czemu np jak dziś jest tanio to nie akumulujemy i boimy się dotknąć, a jak ktoś wywoła efekt domina to prześcigacie się w zakupach?
bo nie wy tylko ktoś grubszy o tym decyduje, lubimy kupować jak rośnie bo droższe czy drogie to dopiero ma jakość!
i czy to nie jest patrzenie na spółkę przez kurs? kiedyś sam nie sprzedałem po 80 zeta bo tak rośnie tylko super wybitna spółka,
eech - jaka tam spekulacja, a patrzenie w raporty finansowe to strata czasu - rośnie to widocznie zasługuje i jest dobre i człowiek traci czujność i poczucie rzeczywistości
za ile ? czy kiedy ? większość wybiera timing ten drugi ale, jak się nie trafi to....
sam jestem pod niewielką kreską, ale akumuluję nadal bo uważam, że ta spółka ma jednak przyszłość
cóż, człowiek uczy się całe życie
hehe, no i dziś czytam raporty i przynajmniej śpię spokojnie bo spółka nie zbankrutuje
ABSOLUTNIE NIKOGO NIE NAMAWIAM NA AKCJE PLATIGE, CHOĆ MOGĄ STANOWIC W PORTFELU FAJNE UZUPEŁNIENIE
MOJE POSTY TO RACZEJ ZWRÓCENIE NA COŚ UWAGI ORAZ FAKTY

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -1,42% 5,54 2026-03-27 09:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.