@ubrany
To postaw je na sprzedaży i zobaczysz jak szybko ci je zabiorą. Już pisałem, że wszystko mam na GPW i nie mam takiej kwoty w jednej chwili na dokup. Natomiast jeśli kurs spadłby znacząco poniżej 20zł od razu biorę kredyt z DM. Widzisz i tu się różnimy bo ja wiem,że gdy przyjdzie czas to spokojnie stąd wyjdę! Dla mnie to normalne, że nie ma obrotów bo i skąd mają być i pod co? Napisałem ci post wyżej, że na Bumechu było to samo, na 11Bit to samo, na wielu innych spółkach to samo.
Chociażby spójrz na Cherry:
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=CHERRY jakie były obroty po IPO przez prawie 3 lata i jakie w ostatnim tygodniu po newsie o Apple i choć ci co zostali ubrani po 50zł i drożej i tak nie zarobią to ci co kupili poniżej 6-8zł pięknie zarobili. Różnica jest taka, że tam było tylko jedno info i spekuła zrobiła jazdę, tu jeśli wszystko pójdzie tak jak trzeba wzrosty będą pod fundamenty, a nie pod marzenia!
Jeśli chcesz wyjść naprawdę, stawiaj to po 20zł i zobaczysz, że wyjdziesz, a może ktoś się wqrwi i zejdzie jeszcze niżej z kursem więc i ja na tym skorzystam tak jak pisałem wyżej...
FanPli jest naszym forumowym optymistą i tylko i.diota może myśleć, że jest pracownikiem PLI. gdyby tak było to ja bym go zwolnił bo słabo nagania czyli nie wykonuje swojej pracy tak jak trzeba bo kurs w czarnej d.upie haha ;)
Czas na wybieganie zanim słońce jeszcze mocno nie pali.Polecam mózg dotleniony dużo lepiej kojarzy pewne rzeczy :D