Nie znam dokładnie warunków programu motywacyjnego, ale nie będę płakał, jeśli nie będzie emisji akcji ma premię dla zarządu. EBITDA będzie zdecydowanie powyżej 80 mln. Minimum 85 mln. Ale jak powiedziałem, jeśli w wynikach Q3 będzie EBITDA powyżej 20 mln, a kurs nie skoczy na 34 zł, to podziękuje i uciekam z akcjonariatu. Bez żalu, bo średnia kupna mam ~ 23 zł. Zacząłem kupować wiosną 2022 roku, z poziomu 25 zł. Za długo, za mały zysk. Liczyłem, że po wyrażniej poprawie wyników w tym roku kurs zareaguje dużo mocniej, ale to co się dzisiaj działo z notowaniami jest aż nadto oczywiste. Tu boty bilnują, żeby kurs nie urósł. Setki transakcji jedną akcją, zawsze brane z lewej strony, żeby wykres wyglądał jak najgorzej. Typowa akumulacja, a kurs chroniony przez boty. Jeśli rynek tego nie zauważy i w rzie dobrych wyników nie pojawi sie popyt, który wygra z botami, to nie ma co dłużej siedzieć. Jeśli EBITDA będzie ~ 10-15 mln to kurs i tak nie spadnie, ale wtedy nie ma po co trzymać tych akcji.