Forum Giełda +Dodaj wątek
Ostatni dostępny kurs:  81,30 zł , zmiana od tamtej pory: -4,43%
wszedłem tutaj po swojej analizie na poziomie 35-40, po części po przeczytaniu analiz góry i sss. Widziałem wpisy gracza ale że były w klimacie euforystycznym jakoś do mnie nie przemawiały. Tym bardziej że żle się to czyta. Aż oczy boją! chaos gramatyczny, wielokropki, caps lock, pisane jakby na jednym wydechu. TRAGEDIA.

Zupełnie się inaczej czyta wpisy, gdzie są spokojne i rzeczowe analizy, komentarze, gdzie składnia jest zachowana, akapity, odstępy itd.

Więc dla pozostałych także prośba, piszcie tak żeby to była przyjemność czytania waszych wypocin.

PS. Wszystkim życzę komercjalizacji w najbliższym czasie ;-)
  • Kurs Autor: ~Andrzej
  • Re: Kurs Autor: ~Eryk
  • Re: Kurs Autor: ~Mix
  • Re: Kurs Autor: ~Iceberg901
  • Re: Kurs Autor: ~Iceberg901
  • Re: Kurs Autor: ~ACWsi
  • Re: Kurs Autor: ~gracz
  • Re: Kurs Autor: ~antyFAKTY
  • Re: Kurs Autor: ~JenoFakty
  • Re: Kurs Autor: alicja1992
  • Re: Kurs Autor: ~Antynagon
  • Re: Kurs Autor: ~gracz
  • Re: Kurs Autor: ~Życzenia
  • Re: Kurs Autor: ~Antynagon
  • Re: Kurs Autor: ~xcv

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE -6,50% 77,70 2026-06-19 13:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.