Gra jest na rynku 3 lata i trochę, to nie Cyberpunk, żeby ceba stała w miejscu od lat. Promocja była pod Rally, to budowanie wishlisty a ptaszki ćwierkają o nowym MMS. Nie zapomnij, że ich wishlist w 2021 miała 200 tyś. Co do sposobu inwestowania ja przecież nikogo nie potępiam, że nie kupuje akcji, nawet odwrotnie, namawiam, żeby nie kupowali, bo sztuczne ruchy bez wsparcia w rzeczywistych dochodach a raczej w realnym zysku nie świadczą o potencjale spółki. Nie chcę zarabiać na wahaniach, chce zarabiać na podziale zysku i w to będę wierzył. Wierzę, że jedna dobra inicjatywa może wywindować kurs na kapitalizację 30mln, a nawet uważam, że taka kapitalizacja powinna być teraz.
Premiera jak premiera, zarobią na spokojny kwartał, zakładam, że czwartą transzę 100 tyś euro też wzięli w q4, to pokaże raport.
Trzeba wydawać, pracować i zarabiać, każda spółka tak zaczynała a biorąc pod uwagę ich portfolio najbardziej mi się podoba, gry są specyficzne ale technicznie dopracowane. Car Mechanic w 14 roku też się nie sprzedawał, a teraz?
Aztec jest prawie skończony ale jak masz pytania to zapytaj Prezesa na Discord to powie co może, bo kontakt z prezesem jest.
Przed sesją wystawiłem 20k akcji i kurs wzrósł o 500%. Ci co mają to trzymają, można wierzyć, można nie wierzyć, może nic z tego nie będzie a może Aztecs będzie kolejnym Frostpankiem. Moje stoją na 67. W obrocie jest 1,3 mln akcji. Z drugiej strony cieszę się i szanuje to, że troszczysz się o moje pieniądze ale mnie nie nawrócisz.