Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kupować bo przeciez tanio jest (hahaha)! Ma byc jazda ponoć

No własnie ,zgadzam się z Tobą.Żle mi tu pachnie po prostu i szkoda by było siedzieć dalej i patrzec aż zrobią się na moim rachunku grosze,dużo nie brakowało choć zostało mi tyle,co "kot napłakał".Mogłem wyskoczyc po 1 zł - mówi sie trudno.Zostałem pobity jak pod Termopilami w czasach greckich.
Na nic zda się tłumaczenie zarządu,ze nie ma podstaw.Jak nie ma,a cena debiutu to skąd ją wzieli??????
Po co podali inny adres aniżeli jest faktycznie,o co tu chodzi? Zobacz,że o tym juz nie piszą.Prowadza wkońcu te śledztwo przeciwko tej spółce czy wszystko pasuje i spółka jest fajna,piękna i czysta jak łza?
Szwindlem mi tu pachnie a poza tym na jakiej podstawie ma ten kurs iśc w górę,bo cena debiutu była po 3 zł????????
Też tym się sugerowałem dłuższy czas,ale wkońcu zdałem sobie sprawę ,że to "BALON"
Póki co serwowali nam same informacje typu ,członek zarządu sprzedał,ten sprzedał,ten zmniejszył itd,itd,itd .........

Co oni maja teraz podac skoro nic nie robią,oprócz tego ,że własnie powołali nowego prezesa,który byc może cos wprowadzi,ale to nie trwa dwa lub trzy dni.
Trzeba trzymac się póki co z dala od tego szwindlu.
(Tak,mam poniżej ceny S )

pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.