Dnia 2010-08-02 o godz. 18:45 ~robert31 napisał(a):
>
Kleksik,bez korekty nie pojedziesz..............:)
ODP - jaka korekta? Przeciez to poleci na ryj!
Kupiłem akcje i mam żal do siebie tylko, w debiucie.Dwa dni temu wywaliłem i po zawodach. Jak tylko znowu ten "kaczan" zaczął sie wypowiadac na blogu to dałem sobie siana póki co.Moim zdaniem miesza facet bo chcą wywalić i taka prawda.
Na dzień dobry oszukali z ceną debiutu,wywalali akcje i zwalili kurs . Nagle piszą po nagonkach na nich,ze nie widzą powodu do spadków !?
Jaja sobie robią! Gdyby media nie skakały na nich to by dalej grali jak chcieli i wywalali.
Powiedzmy szczerze- wywaliłem bo nie ma póki co podstaw do wzrostów i taka jest naga prawda!
Jeżeli cos podadzą dobrego to co innego,ale co oni nagle podadzą? Jedynie co mogą to siąść i drapać się po głowach,z chciwości.
Sami mają akcje po 0,05 zł (ponad 60% udziału !!!!) i co,maja byc wzrosty by nadal wyzbywali sie akcji po atrakcyjnej cenie (niby na pomoc firmie?),kpiny!
Dopóki nie ma informacji kurs będzie sie osuwał i osuwał.
Moim skromnym zdaniem nie ma sensu siedzieć na tej spółce bo uważam,że spadniemy na groszówki i wtedy może będą jakieś odbicia.
Po co mam dalej tracić,jak kupie dwa razy tyle papierów po groszówkach,czy nawet trzy razy tyle?
To studnia bez dna póki co!
Nauczyłem się,że nigdy nie ma tak by nie było niżej.
pozdro