Widzę, że Pana argumenty są już typowe "zobaczycie"!
Proszę Pana dla wyjaśnienia:
Pan chce wywołać popłoch - ja staram się pokazywać swój punkt widzenia, bez emocji - bazując na danych
Pan zajmuje się spekulacją - ja inwestycjami.
Pan szuka każdego powodu nie do krytyki która posiada znamiona konstruktywizmu a osadzona jest jedynie na niskich pobudkach - ja staram się przekazać co wg mojej najlepszej wiedzy ma sens - nie zgadzam się również z hurraoptymistami, którzy chcą działać jak Pan tylko przeciwnej stronie barykady.
Ja inwestując mogę stracić co najwyżej oszczędności, Pan traci godność, sumienie i człowieczeństwo.
Nie wystraszy mnie Pan bo z mojej perspektyw nie ma znaczenia czy jutro będzie kurs po 16 złotych czy po 44. Two tylko działania gorących głów. Ja inwestuję analizując realną wartość, a nie spekulacje. Spółka to coś więcej niż wskaźnik na steamdb. To jakość, marka i przyszłość. Ale obaj wiemy, że to Pana i kolegów spod tej samej bandery zupełnie nie interesuje.
Na koniec jeszcze tylko pewna refleksja. Ja rozumiem, że spekulacyjnie można chcieć zarobić parę groszy na różnicach kursu. Ale jeśli interesuje Pana branża to bez względu, której spółce Pan kibicuje warto byłoby, żeby Bloober odniósł jak największy sukces.