Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ku... co z tym Vision

Do mARIUSZA1979.
Niewątpliwie intelekt to nie najmocniejsza pana strona - bo niby jak wywnioskował pAN moją chorobę głowy? Jeżeli złość i nerwy przemówiły wybaczam, jeżeli nie to skąd taki wniosek? Niewątpliwie zarobi pAN na tej spółce, ale tylko dzięki niczego nieświadomym inwestorom których uda się pANU namówić na kupno akcji tej "spółki brylanciku" którzy zapakują się a pAN będzie mógł wyjść z małą stratą.
I tutaj również pANA rozumiem. Być takim inwestorem i tak prostacko umoczyć, podczas gdy inni wyszli i zarabiają na normalnych spółkach (np. wczoraj, dzisiaj, jutro) - to trudne do przełknięcia.
Żeby nie trudzić pańskiego intelektu wytłumaczę raz jeszcze - inni napewno zrozumieli.
Moja branża to branża reklamowa, specjalizacja grafika 3d - jeżeli nie doszło do mózgu - ja nic nie poradzę.
Pisze pAN "jaki tamten rok dla inwestycji w Polsce cięzki - Człowieku - w życiu nie mieliśmy tylu w zeszłym i tym roku projektów i zleceń - nic tylko inwestować i zarabiać - ale skąd pAN może o tym wiedzieć - nie ma pAN o tym pojęcia. Myśli pAN tylko jak tu opchnąć swoje walorki, żeby jak najmniej umoczyć. Niestety - nie uda się.
Ponieważ jestem na tym forum codziennie - z racji zainteresowania prawdziwymi spółkami - proszę nie liczyć, że naganianie będzie tak łatwe jak ostatnio. Chętnie dam odpór wszelkiemu rodzajowi ciemnoty na wątkach VV. Vision może sobie chcieć przetrwać ale jeżeli jego zaplecze będzie takie jak pANA wiedza o branży to....
No wiadomo...
Wszyscy wiedzą - jeden nie chce wierzyć...
Pozdrawiam

ps. proszę na przyszłość bardziej ważyć słowa, ja wiem że pANA nie widać i jest pAN anonimowy - jednak gdy w przyszłości ktoś będzie chciał przytoczyć pANA słowa - wyjdzie prostacko...
Taka rada...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.