Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Mariusza słabo kumającego

słuchaj ciapek chyba masz trochę za duże wyobrażenie o sobie, a skoro masz ubaw to mniej dalej. Jesteś marny i tyle i to Cię najbardziej boli, nieudacznicy tacy jak Ty zawsze będą anty i będą się wtrącać tam gdzie ich nie trzeba. Pytasz mnie się co to DemoReel, chłopcze lepiej sprawdź sobie definicję nieudacznika bo najlepiej Cię określa.
A czy ja mam jakiś cel w pisaniu tych postów?? hmm, wybacz ale nie mam, ani nie naganiam na wzrost ani na spadek przecież mam tylko jeden zwój więcej od kury ale za to aż dwa więcej od Ciebie.
Proszę abyś przeczytał cel i sens istnienia tego forum i zastanowił się czego tu szukasz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.