Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,80 zł , zmiana od tamtej pory: 286,25%

Re: Kto mi to wytłumaczy ?

Ależ masz rację spokojny.
Straciłem na Orange 2 tysiące złociszy polskich. Zagranie to przerwało ciąg 11 pod rząd dobrych zagrań.
Ale to nie prawda, że nie mam AP. Kupiłem niewielką ilość tych akcji przed podaniem wyników, za twoją namową.
Ot chciałem sprawdzić, czy i w jaki sposób zachowa się kurs skoro z taką pewnością na forum zachęcasz do jego kupowania.
W tym ruchu bocznym, kiedy wy dryfowaliście w bok, ja na BOŚ wyjąłem na czysto po odliczeniu podatku 80% a wierz mi było to zagranie przepiękne i wszystkie jego aspekty opisałem na forum BOS, więc nie pisz, że coś jest nieprawdą.
Napisałem, że akcje BOS wzrosną 90% tymczasem faktycznie wzrosły 87%. Wiesz to zresztą doskonale, bo na forum Autopartnera
również to napisałem. Twoje więc twierdzenie, że jako analityk techniczny jestem nic nie warty, nie tylko obraża mnie i moją inteligencję, ale przede wszystkim ośmiesza ciebie. Daj więc sobie spokój z pisaniem na mój temat.
Obecnie kupiłem akcje spółki, która moim zdaniem powinna wzrosnąć od mojego momentu zakupu 89%
Pożyjemy, zobaczymy.
Na jakiej podstawie to zrobiłem ?
Na podstawie wybicia spadkowej formacji Gartleya.
Ale o czym ja tu napisałem ? Przepraszam stokrotnie ! Kto z was w ogóle wie co to jest formacja Gartleya i jak to się je.?
N I K T

Spokojny, jak nie zarobię na AP, które to akcje kupiłem za twoją namową, to masz przechlapane !
kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,75% 18,54 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.