Ok ale ja nigdzie nie napisałem że uśredniam. Kupuję, sprzedaje i zarabiam.
To że ktoś kiedyś kupował po dużo więcej to super dla tych co teraz kupują bo to oznacza że jest zapas
zanim część z nich zacznie sprzedawać. Zresztą historycznie znamy wiele spółek które kosztowały dużo wiecej
niż teraz i trudno się mówi. Różnica jest taka że jak ktoś kiedyś KGHM kupił po 200 (a tyle był) to raczej nie jest realne (raczej) żeby
przy tak ogromnej spółce odrobił straty. Czy PLAY na którym stracili też koło 50%??? Na tych ciężkich spółkach potrzeba naprawdę dużych pieniędzy do odrobienia strat, na takiej jak TRR duże wzrosty i szybkie odrobienie strat jest możliwe w krótkim czasie bo jest mało akcji na rynku a główni akcjonariusze nie sprzedają chyba wcale. Nie będę wymyślał powodu jaki jest tego powód bo może być ich wiele. A analiza techniczna ma sens przy każdej spółce. Przy TRR wskazywała na wybicie i to się stało. Oczywiście nie jest też tego powodem tylko kontrakt który podpisali ale może coś więcej czego nie wiemy o dlaczego nie sprzedają ci co mają DUŻO???... Gdybym słuchał tych którzy tu pisali jak zaczął wzrastać TRR przy poziomach 0,55-065 że karmienie leszczy itd, potem pisali przy 0,90 dokładnie to samo i przy 1.1 bardzo podobnie a jak było 2 to już pluli że ubieranko czy takie tam inne a ja już byłem 2 razy zarobiony to bym teraz żałował bardzo a tak jestem zadowolony. Dla mnie jest dobrze i liczę na lepiej. :-)