Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,37 zł , zmiana od tamtej pory: -49,64%

Re: Kto dołuje kurs?

Dokupiłem wczoraj tak ja napisałem. Tylko kilka tysięcy ale jednak. Nie wiem czemu znajdują się dalej tacy jak "cisza" hihihi
którzy plują a potem płaczą! Dokupić po 1.2 i sprzedać na drugi dzień po 1,37 to jest mało??? Gdzie ty chodziłeś do szkoły? :-)))
Cały problem w tym żeby nie patrzeć jak inni zarabiają tylko żeby analizować technicznie i próbować zarobić! A tak jak tutaj niektórzy
mądrzejsi ode mnie i od wielu innych pisali że technicznie dobra spółka do gry!! Przez ten czas jak TRR zaczął iść do góry od 0,50gr
zarobiłem nie licząc wczorajszego zakupu 18 588,80gr odliczając już prowizję. Może to nie jest dla niektórych pieniądz warty pochylenia się ale dla mnie to dużo. Kupiłem na początku TRR za kwotę niecałych 8 000 więc teraz żeby stracić cały zarobek akcje musiały by kosztować 0. A dla zazdrośników informuję że za część zarobionych pieniędzy kupiłem dzisiaj PRAIRIE po 0,90gr. i może sprzedam jutro po godziwym zysku. A potem jak zarobię to znowu wskoczę na TRR bo pewnie wahania będą jeszcze nie jeden raz.
I to wszystko robię w czasie pracy przy biurku..... Dziękuję "chcę zarobić" za radę o PRAIRIE. Wiszę ci browca.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TERMOREX 0,00% 0,70 2026-02-11 15:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.