Firmy nie z przypadku, tak się składa że Holstin na Twitterze obserwuje tylko 50 innych profili... Ta piątka albo występuje albo jest "powiazana" Drecom nie mamy ale mamy ich grę a to jedyny Twitter z Tokio a o kimś z Azji pisał sam Prezes...
Z 3D Realm dla mnie mamy najbliżej, zrobiliśmy i Duke nuke na switch i na tym mieliśmy nie zamykać współpracy (napisane w jednym z raportów z tamtych lat) 30 jakieś wydarzenie gdzie chyba Holstin będzie omawiany (nie wiem ale wrzucili info o wydarzeniu na Twitterze)
11 bit ktoś pisał że projek N to nie Holstin a o PLW nie napisałem bo to głowy udziałowiec a szukam kogoś potencjalnie z dalszego podwórka
Jak ktoś ma jakieś swoje zdanie na ten temat to nie piszę tu nie chodzi o "przecieki" tylko o przypuszczenia
Z 3D Realm już współpracowaliśmy ale to może być fałszywy trop może po prostu "nas wspierają w internecie i tyle" Team 17 też wygląda ciekawie bo pojawia się z "nikąd" a obserwujemy i profil Wydawcy i też jakąś jego grę czyli tu mamy więcej niz sam profil dużego gracza... Pisać śmiało przecież to wolny kraj i "przypuszczać" to sobie możemy