Forum Zakładanie firmy

Re: Kroczek po kroczku jak założyć firme od podstaw.

Witam!

Szukasz pomysłu na działalność gospodarczą? Nie wiesz jak zacząć? Przeraża Cię brak wiedzy na temat podatków, rachunkowości, administracji?

Mogę pomóc w założeniu działalności gospodarczej. Poprowadzę Cię za rękę przez wszystkie procedury i pomogę wystartować. Możesz korzystać z mojej pomocy dopóki się nie usamodzielnisz. Pomogę w sprawach administracyjnych i księgowych.

W dzisiejszym gąszczu przepisów trudno jest się połapać. Sam popełniałem mnóstwo błędów na początku prowadzenia firmy. Dzisiaj po wielu latach prowadzenia własnej działalności mogę doradzać innym. Jeśli ktoś potrzebuje rzetelnej wiedzy, może napisać do mnie.

Na początek muszę wiedzieć jaką działalność mógłbyś prowadzić, w jakim mieście, czy masz już jakiś kapitał, urządzenia, wiedzę?

Swoje usługi świadczę odpłatnie, ale zapewniam Cię, że zainwestowane dzisiaj pieniądze w rzetelną informację pozwolą zaoszczędzić wielu kłopotów w przyszłości.

Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Adres e-mail: helpme@final.net.pl . Strona: www.final.net.pl Telefon kontaktowy: 0609 190 886 Jacek P.