Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,18 zł , zmiana od tamtej pory: 22,66%

Re: KONCESJA: WYMAGANIA WOBEC SPÓŁKI.

No klasyka... "po ile chcesz kupić"... xDDD
Ktoś, kto zadaje tego typu pytania, podobnie gdy mówi ciągle o tym, że "chcą wam wyrwać papier" itp. standardowe teksty sekty powinien oddać się pod "opiekę specjalistyczną", a nie "chodzić luzem" i samodzielnie decyzje podejmować. Obok tego, znamienne jest, że w takich przypadkach nie ma w odpowiedzi żadnej merytoryki, a jedynie są właśnie któreś ze standardowych haseł sekty. To chyba wyjaśnia wszystko na temat piszących komentarze tego typu oraz jasno pokazuje czym są tego rodzaju komentarze.
Natomiast co do mnie, to co jeśli... traktuję takie przypadki, jak ta spółka, jako pewnego rodzaju ćwiczenie na sprawność intelektualną i zawodową jako inwestora? System ci się zawiesi?
No widzisz... I tak to jest...
Ale sekta, jak to sekta, wie swoje...
A potem jest szok, niedowierzanie, płacz i krzyki: "Gdzie prokuratura?"...
Ile to już zjechało od ostatniej górki? 60-70%? Trzeba było słuchać, to się tacy produkowali tekstami o tym "po ile chcę kupić" i podobnymi. I pewnie za jakiś czas, gdy latać to będzie na jakiś minimach też się znajdzie taki, który będzie zaklinał rzeczywistość i pytał o to samo.
PS. Ja tego w ogóle nie zamierzam nawet tknąć. Uważam "prezesa" za kombinatora najgorszego za możliwych (co potwierdza zresztą wyrok sądu) a całą resztę podawanych info, a już zwłaszcza tych w jakikolwiek sposób związanych z RPA, za bajki. To po kiego mi to ruszać. Naczelną zasadą jest chronienie kapitału. Ryzyko trzeba umieć sobie szacować. Jest oczywiście możliwe, że jakimś cudem to kiedyś znów odbije do jakiegoś poziomu, ale jest to tak mało prawdopodobne, że się w praktyce takiego papieru nie tyka.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BUMECH -0,96% 18,62 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.