Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: -72,50%

Re: Koń zacznie ciagnąć

Dobry czlowieku - nie ublizaj mi bo ja Ci nie ublizam.
Pokaz mi gdzie jest napisane, ze te emisje beda tylko hipotetycznie.
Pokaz mi gdzie jest to napisane, ze beda dla duzego inwestora branzowego.
Emisja z pp - no faktycznie tez jest uchwalona ale malutka.
"Maja kase" - jak bys tak byl uprzejmy uscislic kto ma ta kase i kiedy zrobi tu a nie gdzie indziej jakies ruchy.
Cena jest dobra - pytanie tylko jaka cena i kiedy bedzie dobra i dla kogo ???
A jak widzisz tu taka drogocenna perle to dlaczego nie sprzedajesz wszystkiego co masz i nie kupujesz jej ???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.