hej -odnosnie pkn coś naskrobię na swoim na ten moment nieszczęsnym przykładzie:
mam orlen od 49,20 zbieram na poziomach do 63 pln - nie bede sie rozpisywal ile zebralem i ile posiadam ale mam tego sporo - dosc by jedna sesja na smieciowym obrocie potrzasnac i uwazam ze niedlugo zacznie sie bardzo ciekawa rozgrywka na tym walorze jednak nie ukrywam ze zaczyna mnie ten kondon juz irytowac -jednak dalej uparcie sciagam kosztem innych spolek (ktore sprzedaję lub nie kupuję choć serce krwawi :) )....niedlugo wyniki (pewnie nie z przypadku przeniesione na 24.02) , pewnie nie z przypadku informacje o zysku nadzwyczajnym odnosnie pgnig pojawily sie w na wsparciu - ciekawe ruchy i jedyny gniot na bananie , ktory nie ruszyl z pociagiem .....wiem obajtekpis itp itd uoik itd itp ale kurz opada cisza sie robi ten negatywnie zachowaczy styl odnosnie tej spolki nie jest przypadkowy , nikos nawet jak wejdzie to pewnie nic nie znajdzie albo same zamurowane wrota i nie oszukujmy sie ktos - kto ma taki walor pod swoja dyspozycja do bledow raczej nie dopuszcza .....a jego wycena oraz dane niezbedne do oceny niedlugo poznamy - krotki czas pokaze kto mial racje - milego weekendu i trafnych decyzji w przyszlym tygodniu życzę :)