Witam . Sfrustrowanych graczy na giełdzie i nie tylko nie brakuje. Każdy by chciał zainwestować pare groszy w jeden dzień, a następnego dnia wyciągnąć o wiele procent więcej. Inwestuje w tą spółke, dlatego że wierze w potencjał wschodniego rynku i to nie podlega chyba żadnej dyskusji. Długo też pracowałem na Wschodzie, wiem że jest to ciężki rynek, ale perspektywiczny. Dla mnie już nie liczą sie cele krótkoterminowe, lecz strategia długoterminowa, która pozwoli mi i nnym długoterminowym inwestorom na sowite zyski. Stara zasada na giełdzie mówi kupuj kiedy jest żle, a oddawaj jak jest dobrze i tego należy się trzymać.Co do obecnej sytuacji to powiem, że dno na spółce jest za nami .Było w marcu na poziomie 1,44-1,46. Takie małe podwójne dno. Teraz akumulacja między 1,44-1,63. Kiedyś przyjdzie moment,że i ten mały opór na 1,63 przebijemy i jazda, ale to cierpliwośći. Jak będzie kurs 5-6 zł, to analitycy będą zalecali kupno, podnosili wyceny itd. Taki to finansowy światek. Pozdrawiam mądrych i wytrwałych.