Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,82 zł , zmiana od tamtej pory: -25,79%

Re: Kółka Rafako

Ty wczoraj z wieczorka rozważałeś pozbycie się akcji na weekend a ja jak to zrobić zaliczając kolejne kółko w drodze na 6. Nie wyglądało na to że te sześć od razu będzie to wrzuciłem 10,60 i proszę jakie dorodne oddane 11,15.I już bez akcji szykuję się do weekendu. Prawie nie spoglądam na wykres, ale się ładnie opuszcza i może znów coś łyknę po 10,60 przed końcem nie licząc na to. Muszę policzyć te kółka, doliczę też te które zrobiłem na Rafako (drugie w drodze nieskończone). Kocham mój rower, taki niedrogi był a tyle dał zrobić. Natomiast na większe tąpnięcie trzeba być gotowym bo wciąż majaczy a więc pamiętajcie żeby nie ładować całej gotówki.

To trzymaj się i pogodnego weekendu. Mój będzie, bo zajrzę do naszej starej stolicy gdzie Chrobry jako pierwszy przyjął koronę, a wcześniej diadem od Niemca Ottona III i pewnie nawet byśmy się z nimi przyjaźnili gdyby nie Krzyżacy którzy z Węgier zostali wygonieni a przez nas przyjęci.Potem nam długo dziękowali również oddając hołd, ale i organizując zabory wysyłając swoją księżniczkę na tron do Rosji. Perfidni... Potem było tylko gorzej a wszystko za sprawą Krzyżaków którzy się wychowali na naszej ziemi i stworzyli świeckie państwo... Za dużo dobra mamy w sobie graniczącego z safandulstwem. Oni za to złego ducha co też się zamanifestowało gdy wyszli z Kościoła. Zobaczymy jak to wyjdzie teraz. Na razie nie wygląda za dobrze również dla nich, bo ich gospodarka na kolanach. Ale cieszą się że mają swojego w Białym Domu...Natomiast ta gra jest daleka od finiszu choć może wydawać się inaczej.

To będzie dobry weekend wypełniony kontemplacją naszej wspaniałej historii, polecam Gniezno.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUBAWA 6,97% 8,82 2026-01-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.